Dakwerken van A tot Z

Dakwerken Renders - Bierbeek - DakwerkenBent u op zoek naar een vakman voor uw dak- en timmerwerken? Voor al uw dakwerken in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen kan u bij Dakwerken Renders uit Boutersem terecht.

Vakmanschap

Het bedrijf heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van alle soorten platte en hellende daken. Dakwerken Renders is werkzaam in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Dankzij de jarenlange ervaring en vakkennis kan u er zeker van zijn dat elk aspect van de werken met het nodige vakmanschap en oog voor detail uitgevoerd wordt. De specialist in dakwerken uit Boutersem plaatst uw dak van A tot Z, van timmerwerken tot de volledige constructie en afwerking van uw dak.

Herstellingen

Schade aan uw dak? Dakpannen die toe zijn aan vervanging? Of is uw plat dak niet meer waterdicht? Ook voor grote en kleine herstellingen kan u op de vakmannen van Dakwerken Renders beroep doen. De huidige toestand van uw dak wordt eerst in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt besloten kleinere timmerwerken uit te voeren of het dak volledig te vervangen. Het bedrijf herstelt of vervangt uw dak met de hoogste precisie en oog voor detail.

Dakkapellen

Dakkapellen zijn ideaal voor wie zijn zolder als extra leefruimte wil inrichten. Dat kan zowel tijdens het bouwen van uw huis of dak als nadien. Een dakkapel creëert extra licht en ruimte op uw zolder. Op vlak van stijl en materiaal zijn er diverse mogelijkheden. Iedereen vindt ongetwijfeld een dakkapel die bij zijn stijl en woning past.

Veluxramen

Dakwerken Renders plaatst ook VELUX. Een VELUX-dakvenster is een kwalitatief hoogstaand product. De nieuwe generatie van VELUX-dakramen biedt heel wat mogelijkheden aan goed geïsoleerde, functionele ramen, inclusief gordijnen en rolluiken die u helpen om de ideale lichtinval en sfeer in huis te creëren. U kiest, Renders zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Contact

Denkt u eraan om beroep te doen op de specialist in dakwerken? Hebt u echter nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Steven Renders.