Zink- en koperwerken voor daken en gevels

Dakwerken Renders - Bierbeek - Zink-en koperwerkenWilt u een nieuw dak laten plaatsen? Ga dan meteen voor een totaalpakket en laat ook uw zink- en koperwerken uitvoeren door Dakwerken Renders uit Boutersem. De firma is werkzaam in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Dakgoten en afvoerbuizen

Na de constructie en de bedekking van het dak, zorgt de firma ook voor de professionele afwerking van platte of hellende daken. Renders is gespecialiseerd in het herstellen, vervangen en plaatsen van nieuwe dakgoten en afvoerbuizen. Het bedrijf uit Boutersem  garandeert een kwalitatieve service en dit voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zink en koper

Voor alle maatwerk van goten, dakbedekking en gevelbekleding kan u bij Dakwerken Renders terecht. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogkwalitatieve materialen als zink en koper. Het materiaal biedt de beste kwaliteit voor het afvoeren van regenwater. Daarnaast zorgen zink en koper dikwijls ook voor een visueel mooier resultaat.

Contact

Wilt u beroep doen op Dakwerken Renders voor uw zink- en koperwerken in Boutersem of omstreken? Wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Steven Renders.